Alles over de boeken

Is Joset trilogie en Verboden serie Science fiction.....?

 

Science fiction? Nee hoor, inmiddels bijna niet meer! Elon Musk met zijn SpaceX, de Chinezen en NASA, allemaal zoeken ze een Kosna om in de toekomst het menselijk ras te laten voortbestaan. 

De aanleiding voor de Joset trilogie was een krantenartikel in 2001 waarin bekende wetenschappers een catastrofe voor de Aarde voorspelden. Na een uitbarsting van de vulkaan op La Palma. 

Deze wetenschappers waren niet de eerste de beste, zij hadden ook El Niño voorspeld...  Ik bedacht toen wat we moesten doen om de mensheid te redden en zo kwam ik (en Joset) op Kosna terecht (zie de tijdlijn voorin Verboden boeken en Verboden vrienden).

 

Die bedachte tijdlijn lijkt steeds meer werkelijkheid te worden met de huidige ontwikkelingen van ruimteschepen en geplande Maan- en Marsreizen. Science fiction? Wie het weet, mag het zeggen :)!

 

Hogans verhaal

Schaduwverhaal in 'Verboden-reeks'

 

 

Na het verschijnen van deel 1 en 2 van de Joset-trilogie, ben ik gestart met deel 3. Maar voordat dat deel kon worden uitgeschreven, moest ik eerst weten wat Hogan in de tussentijd had gedaan. Hij komt in deel 3 weer terug....

Daarom ben ik binnen de 'Verboden-reeks', waar ook de Joset-trilogie deel van uitmaakt, (ook) bezig met een zogenaamd schaduwverhaal over Hogan. Ik heb het de werktitel gegeven: 'Verboden (Ver)banden'.  Dit verhaal wil ik via social media publiceren. Ik hou je op de hoogte!