Workshop: ‘Bram en de snoepkist’ (groepen 1 t/m 3)

Doelgroep: Groepen 1 t/m 3 basisschool (max. 60 kinderen tegelijk)

Duur: 45 min. tot  1 uur, interactief

Inhoud: Centraal staat het stappenplan bij het maken van een prentenboek.

Aan de hand van het prentenboek ‘Bram en de snoepkist’ vertelt de schrijfster wat en wie je allemaal nodig hebt om een prentenboek te maken. Onderweg komen ook termen als titel, cover/omslag en rug aan bod. Ook kunnen de kinderen aan de hand van meegebrachte materialen de verschillende stadia van de productie volgen. Tevens wordt de relatie tussen tekening/tekst besproken.

Daarna is het tijd om vragen te stellen aan de schrijfster.

Vervolgens leest Natalie het verhaal van ‘Bram en de snoepkist’ voor en mogen de kinderen (in overleg) ondertussen genieten van een doosje krentjes uit de snoepwinkel van Brams moeder.

De hele workshop wordt ondersteund door een powerpoint-presentatie.

Desgewenst kunnen de kinderen na afloop in hun klas aan de slag gaan met een werkje rond ‘Bram en de snoepkist’ (werkmapje met suggesties voor werkjes beschikbaar).

 

Kosten: € 90,00 * (excl. reiskosten, incl. doosjes krentjes en werkmapje met suggesties voor werkje(s) in de klas).

 

*Wanneer u kiest voor twee workshops (twee keer dezelfde of  twee verschillende, maar wel op dezelfde dag), dan wordt de totaalprijs voor twee workshops € 170,00 (excl. reiskosten, incl. werkmapje en evt. krentjes).

Wordt gekozen voor drie workshops (op dezelfde dag), dan wordt dit bedrag € 250,00 (excl. reiskosten, incl. werkmapje en evt. krentjes). Maximaal drie workshops op één dag.

NB. Op de dag van bezoek, kunt u en de kinderen een (gesigneerd) exemplaar van ‘Bram en de snoepkist’ kopen (€ 12,50) of één van de andere boeken van de schrijfster. Vooraf bestellen is mogelijk, formulieren met informatie en invulstrook zijn beschikbaar op aanvraag.

U kunt tevens een set vertelkastplaten van ‘Bram en de snoepkist’ bestellen á € 42,50 p. set, (incl. btw) of

Een schoolset á € 75,00 p. set (incl. btw). Deze schoolset bestaat uit het prentenboek 'Bram en de snoepkist', een set vertelkastplaten van het boek en een werkmapje met suggesties voor 'Bram'-werkjes voor de groepen 1 t/m 3.