Oktober 2018 - Tijdens de kinderboekenweek 2018, bezocht ik onder meer CBS Carillon in Zwolle en gaf in elke klas een workshop. Op de laatste dag ook samen met Dorien van den Tol, de illustratrice van 'muis joep en het goud!'. Jongens en meisjes, succes met jullie Bram-werkjes, Muis Joep-boekenleggers en -huis, prentenboeken met als thema Vriendschap en de prachtige verhalen in groep 7 en 8! Klik hier voor meer foto's.

 

 

Kinderboekenweek 2018

Thema Vriendschap!

 

September 2018 - Kinderboeken over vriendschap staan centraal in de kinderboekenweek 2018, die loopt van woensdag 3 t/m zondag 14 oktober 2018. Dit thema komt ook terug in de boeken van Natalie F. Boekhorst.

 

Voor de kleuters komt het thema vriendschap terug in het prentenboek 'Bram en de snoepkist', waar Bram door te delen, leert vrienden maken. Bestellen klik hier.

 

Voor de beginnende lezers in het leesboekje 'muis joep en het goud!', waar Muis Joep op avontuur gaat om zijn mensenvriendje Jip te helpen. Bestellen klik hier.

 

En voor de Young Adults de spannende science fictionromans 'Verboden Boeken' en 'Verboden Vrienden', waar vriendschap eveneens een centrale rol speelt. 

Verboden Boeken bestellen, klik hier. Verboden Vrienden bestellen, klik hier.

 

Deze kinderboekenweek geeft Natalie weer verschillende workshops op scholen! 

Kom erbij! 

 

Enthousiaste kinderen en mooie verhalen

24 juni 2018 - Vandaag was ik op bezoek bij groep 7 van de Dr. Albert Schweitzerschool in Renkum. Wat een leuke en enthousiaste kinderen. En mooie verhalen ontstonden er! Wie weet tot een volgende keer weer!

 

2018 Schoolbezoeken