Schoolbezoeken 2014


Kinderboekenweek 2014!

Op 1 oktober 2014 was het dubbel feest! Toen begon de kinderboekenweek met als thema 'Feest' en verscheen mijn nieuwste kinderboek 'muis joep en het goud!'.

De tekst hiervan is door mij op rijm geschreven en de tekeningen zijn gemaakt door Dorien van de Tol (www.dorienvandentol.nl)!

Samen met haar en met Muis Joep bezocht ik verschillende scholen om te vertellen over het boekje en om vragen te beantwoorden! Wat een leuke reacties kregen we! Kinderen bedankt! En veel plezier met 'muis joep en het goud!' of één van mijn andere boekjes!

Muis Joep na de kinderboekenweek :)! Hij is ook door veel handjes gegaan (letterlijk en figuurlijk). Nu mag hij even uitrusten :)!Schoolbezoeken 2014:

Wij bezochten in de kinderboekenweek ook diverse scholen om te vertellen over
de totstandkoming van het boek.

Het eerste bezoek was bij de Marienbornschool in Oosterbeek! Wat een leuke en gezellige kinderen :)! En wat vonden ze Muis Joep leuk! Bedankt dat we bij jullie te gast mochten zijn!


Ook de Paasbergschool in Oosterbeek hebben we bezocht. Wat een boel goede vragen en leuke reacties! Dank jullie wel en vast tot ziens!


En ook de groepen 3 van de Lea Dasbergschool in Arnhem leefden mee met 'muis joep en het goud!'! Dit keer zat Muis Joep op de eerste rij in de vertelkast, de kinderen liepen (letterlijk :) ) met hem weg! Bedankt voor jullie gezelligheid!

En wat een leuke groep 3 en 4 op De Spil in Arnhem! Wat hadden ze veel vragen voorbereid, goed hoor!

Muis Joep (zittend in de vertelkast op de foto :)), Dorien en ik vonden het heel leuk om bij jullie op bezoek te zijn geweest!

Als afsluiting van de kinderboekenweek, waren we te gast op de Monchyschool in Arnhem!

Daar vonden we al veel collega-schrijvers en -tekenaars in de klassen 3 en 4! Leuk hoor! En veel plezier met 'muis joep en het goud!'!

Fotogalerij: Schoolbezoeken 2014