Presentatie Verboden vrienden

Verboden Vrienden enthousiast ontvangen!

 

Oktober 2016 - Op 4 oktober 2016 is Verboden Vrienden, het tweede deel van de Joset trilogie gelanceerd in de bibliotheek van Oosterbeek.

Onder grote belangstelling ontving Verboden Boeken-fan Femke Sipkema het eerste exemplaar van Verboden Vrienden uit handen van schrijfster Natalie F. Boekhorst.

Hiermee wil de schrijfster alle lezers, jong, oud, nieuw en van het eerste uur, bedanken voor hun enthousiaste reacties op de Joset trilogie!

Astrid de Kleijn van de bibliotheek Veluwezoom vertelde over het ontstaan van Young Adults afdelingen in bibliotheken en zei daarbij dat ze blij was dat er ook steeds meer schrijvers boeken voor deze doelgroep maakten. Verboden Boeken staat er al, Verboden Vrienden past er prima bij. Fijn ook dat deze boeken zowel door ouder als kind worden gelezen :).

Uitgever Ton van Eck van Nieuwe Druk sprak lovende woorden over Verboden Vrienden en Natalie F. Boekhorst las voor en vertelde over het ontstaan van het boek. Een heerlijk avond! En we hebben naast verboden Boeken nu ook Verboden Vrienden en de foto's om na te genieten....

Fotogalerij: Presentatie Verboden vrienden 4 oktober 2016