Uitreiking eerste set vertelkastplaten
'Bram en de snoepkist'

ARNHEM 2010- Juf Yvonne Kok van de Monchyschool in Arnhem ontving op 2 maart 2010 de eerste vertelkastplaten van het prentenboek 'Bram en de snoepkist' uit handen van schrijfster Natalie F. Boekhorst (midden) en illustratrice Nelly Koetsier (l).
Speciaal voor de kamishibai (vertelkast) zijn de tekeningen uit het prentenboek opnieuw opgemaakt op A3-formaat en gelamineerd.

Natalie F. Boekhorst: 'Bij elk schoolbezoek kreeg ik de vraag of het prentenboek ook beschikbaar was in de vertelkast-versie. Die was er niet, maar we zijn heel blij dat we daar nu verandering in hebben gebracht. Voortaan kunnen de kinderen ook genieten van het verhaal via de vertelkast.'

Ook de kinderen in de klas reageerden enthousiast. Terwijl de schrijfster op de achterkant van de voorgaande plaat de bijbehorende tekst oplas, genoten zij van de tekeningen in de vertelkast!

Schoolbezoeken en kinderboekenweek 2010

Beste jongens en meisjes, scholen en bibliotheken. Ik heb genoten om met jullie te werken de afgelopen kinderboekenweek. Wat een enthousiasme! En wat voor mooie prentenboeken en Bram-werkjes zag ik ontstaan! Blijf de foto's van de resultaten sturen! 


Een foto-impressie:

Voorlezen bij de Marienbornschool in Oosterbeek. De kleuters luisterden geboeid naar het verhaal van 'Bram en de snoepkist'!